Diner gewoon fruit product of granen met zuivel aids tot slank down?

Ochtendmaaltijd en ook het diner: evenwichtig suggesties

 

Het diner is eigenlijk de laatste schotel van de dag en mag zeker niet een levensmiddel stevig en ruime, specifiek als ons bedrijf gaat liggen onmiddellijk daarna. Caloriecontrole van avondmaal is zeer belangrijk als we slank willen omlaag. Hebben gezegdd dat, verandering diner samen met sommige bepaald voedsel – als fruitproduct of granen-melk, kan gemakkelijk leiden tot de ongelijkheid in de voeding-regime en zelfs een teveel inname van vetten daarin.

 

Om een suggestie: een kom van fruitproduct met een banaan, 200 g van druiven en paar adept eventueel enkele 400 kcal, die een eco-vriendelijke salade met een hardgekookt ei kan bezitten. Hetzelfde kan passeren ons als avondmaal samen met een kom van zuivel samen met korrels wijzigen. Als ons bedrijf putbewaking volumes, een kopje van zuivel met granen 30 g halfvolle brengt zo’n 200 kcal, maar als onze experts de mok door een flinke kom vervangt, de calorie-inname kan gemakkelijk het achtervolgen van de 400-500 kcal; dus onze experts gaan verbruiken de exacte hetzelfde, of misschien meer, als aan het bereiken van een evenwichtige avondmaal.

 

Bovendien, schakelaar uit diner in evenwicht gehouden door deze voedsel items misschien kan doen om te verminderen van de inname van groenten en fruitproduct (in het geval van korrels) en om die reden, de consumptie van voedings-vezels, die eventueel kan verbeteren van het gevaar van constipatie. Dat bovendien aan het minimaliseren van gezonde proteïne consumptie, een vitale realiteit in mensen kwetsbaar van ondervoeding of mensen samen met verminderde gespierde weefsel kan teweegbrengen massa.

 

Dus, het vermijden van de voedingsmiddelen of ongelijke dieetplan

 

Tussen ochtendmaaltijd en de vroege ochtend moeten om te eten een melk (melk, kaas of yoghurt) sommige starched voedingsmiddelen (brood, toast of graan), mee – of niet – naast een soort eiwit maaltijden, evenals een vrucht. Als voorbeeld:

  1. Ontbijt: koffie samen met halfvolle melk en ook mini club sandwich. Halverwege de ochtend: salade. Zorgvuldig: mini club sandwich van varkensvlees aangeboden samen met Cafe nadeel leche op ochtendmaaltijd en ook salade peer, alsmede druiven tot halverwege de ochtend.
  2. Ochtendmaaltijd: kruidenthee met zuivel samen met twee kiwi’s. Halverwege de ochtend: club sandwich samen met magere yoghurt. Zorgvuldig: thee met melk alonged met paar kiwi’s in ontbijt en sandwich van varkensvlees met yoghurt afromen gemeenschappelijk morgen.
  3. Ochtendmaaltijd: koffie met verse kaas en tomaat broodje. Halverwege de ochtend: natuurlijke nonfat yoghurt gemaakt zoet met noten. Specifiek: koffie samen met club sandwich brood koken essentieel (zonder toegevoegde lichaamsvet), samen met tomaat, oregano, olijfolie, alsmede kaas. Door middel van midmorning, natuurlijke yoghurt afromen met pijnbomen.
  4. Ochtendmaaltijd: zuivel met ontbijt granen. Halverwege de ochtend: Gesuikerd Apple met nonfat yoghurt. Eigenlijk erop te kiezen voor de ochtend maaltijd korrels die voltooid zijn en zonder natuurlijke honing, snoep of extra lichaamsvet.

 

Een evenwichtig en lichtgewicht diner moet rauw of zelfs gekookte groenten, slanke eiwitrijk diermeel (varkensvlees, vis of eieren) en een bescheiden bedrag van zetmeelrijke voedingsmiddelen (brood, spaghetti, granen en groenten). Dit is een goed idee om het advies inwinnen van een diëtiste-voedingsdeskundige op de meetbare samenstelling, als u een gecontroleerde calorie dieet regime aan het doen zijn.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *